Ehdot ja käytännön tietoa

”Unelmapilotti”

Nazar on pohjoismaalainen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa matkoja Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista. 2019 on Nazarin 15-vuotissyntymäpäivät, jonka johdosta hyvin ainutlaatuisena tapahtumana järjestetään ”Unelmapilotti”-kilpailu. Tämän kampanjan voittona pääsee voittaja matkustajiensa kanssa täyttämään kokonaisen lennon ystävillään ja sukulaisillaan ottaen heidät mukaan All Inclusive- lomalle, jossa kaikki on maksettuna.

 

Kilpailu

Paras ”unelmapilotti” voi voittaa matkan itselleen ja mukana oleville 179 matkustajalleen.

Kilpailussa on kahdenlaisia rooleja: pilotteja ja matkustajia. Pilotti voi myös olla matkustajana toisella lennolla, ja matkustaja voi hankkia itselleen oman lennon. Pilottina voi kuitenkin ainoastaan olla yhdellä lennolla, kun taas matkustajana niin monella lennolla kuin haluaa.

Pilotin ja matkustajien tulee kerätä niin monta pistettä yhdessä kuin mahdollista eri haasteiden parissa kilpailun käynnissä oloaikana. Tämä pilotti ja hänen matkustajansa, jotka ovat keränneet eniten pisteitä kilpailun loppuun mennessä, ovat yhdessä voittaneet matkan kokonaiselle lentokoneelliselle.

Kilpailu on käynnissä kolmen kuukauden ajan. Mitä aikaisemmin rekisteröidyt, sitä suurempi mahdollisuus teillä on kerätä eniten pisteitä. Hyvällä taktiikalla ja haasteista selviytymällä kilpailun aikana, on teillä mahdollisuus voittaa, vaikka rekisteröityisitte kilpailuun myöhemminkin.

Pilotin ja matkustajien pitää tehdä hyvää yhteistyötä ja valintoja voittaakseen matkan yhdessä.

 

Pilotin tehtävä

Pilotti rekisteröi itselleen oman lentokoneen ja pyytää lennolle mukaan sukulaisia ja kavereitaan matkustajiksi lennolleen. Kutsu lennolle julkaistaan Facebookissa ja/tai Instagramissa ”unelmapilotti”-sivun kautta. Pilotilla voi olla enimmillään 180 matkustajaa koneessaan mukaan lukien hänet itsensä.

Kuka tahansa voi rekisteröityä lennolle, jossa on tilaa. Pilotti voi varata lentopaikkoja myös henkilöille, jotka eivät ole kilpailussa mukana.

Rekisteröitymisen yhteydessä valitsee pilotti miltä lentokentältä lento nousee, eikä tätä lentokenttää voi muuttaa enää kilpailun alettua.

 

Matkustajan tehtävä

Matkustajien tehtävänä on kerätä niin monta pistettä kuin mahdollista tälle lennolle, jossa ovat matkustajina, sekä auttaa pilottia etsimään muita matkustajia, jotka tulevat auttamaan pisteiden keräämisessä.

Matkustaja, joka ei kerää tarpeeksi pisteitä, voi joutua jättämään koneen pilotin päätöksestä, mutta matkustaja ei itse voi poistua lennolta.

Näin keräät pisteitä

 

Käyttäjäprofiileja on kahdenlaisia, jotka voivat kerätä pisteitä:

A) pilotti, joka on rekisteröinyt lennon

  1. B) matkustaja, joka on mukana pilotin lennolla

Lennon pisteet ovat kokonaissumma kaikkien matkustajien ja pilotin pisteistä eli henkilökohtaisista pisteistä. Mikäli pilotti poistaa jonkin matkustajistaan lennolta, vähennetään lennon kokonaispisteistä kyseisen matkustajan omat pisteet. Matkustaja ei itse voi jättää lentokonetta. Taulukko alempana tällä sivulla näyttää miten lentopisteitä voi kerätä.

Nämä kaksi käyttäjäprofiilia voivat kerätä lennolle pisteitä eri tavoilla:

Pisteitä, joita lento saa pilotin aktiviteettien kautta tai pääsemällä kilpailussa tietyille tasoille

Nämä pisteet, joita pilotti tai matkustaja kerää itse, jaetaan lennon yhteispisteiksi alla olevan taulokon mukaan. Täältä näkee myös mitä tasopisteitä voi saada.

 

Tasojen selitys

Lennolla voi päästä eri tasoille, joista saa pisteitä lennolle käyttäjien yhteisillä tuloksilla. Taso kuvaa matkustajien sekä pilotin yhteisiä tuloksia heidän lennollaan. Pisteet, jotka lento saa tasoista, näkyvät alla olevasta taulukosta ja ovat kirjoitettu sulkuihin (taso).

 

Kilpailun järjestäjän mahdollisuus poistaa pelistä

Mikäli et noudata pelin ohjeita, voi kilpailun järjestäjä hylätä tuloksesi. Mikäli lentosi poistetaan, katoavat kaikki pisteet, joita lennolla on yhteisesti. Matkustaja voi viedä mukanaan ainoastaan henkilökohtaiset pisteensä, kuten pisteet, joita hän on saanut tehdessään lähtöselvityksen tai lukitessaan lentolippunsa. Pisteet, jotka tulevat peliaktiviteeteista, jotka rekisteröidään lennolle, katoavat.

 

Aktiviteetti Henkilökohtaiset pisteet, jotka jaetaan kaikille lennoille, joissa on mukana matkustajana tai pilottina Henkilökohtaiset pisteet, jotka kuuluvat lennolle, jonka valitset kohdassa ”collect points” Lentopisteet, joita saavutetaan päästessäsi eri tasoille Pisteet, jotka katoavat, mikäli matkustaja poistetaan lennolta
Rekisteröi lento (uusi taso) 1000
Matkustajan rekisteröinti 50 50 x
Lennolle lähtö: Matkustaja nro 1 ilmoittautuu (uusi taso) 2000
Portin sulkeminen: Matkustaja nro 100 ilmoittautuu (uusi taso) 4000
Suljettu portti: Matkustaja nro 180 ilmoittautuu (uusi taso) 10000
Matkustaja nro 1 lennolla, joka on rekisteröinyt lentolippunsa 200
Matkustaja nro 10 lennolla, joka on rekisteröinyt lentolippunsa 400
Matkustaja nro 25 lennolla, joka on rekisteröinyt lentolippunsa 800
Matkustaja nro 50 lennolla, joka on rekisteröinyt lentolippunsa 1600
Matkustaja nro 150 lennolla, joka on rekisteröinyt lentolippunsa 3200
Matkustaja nro 180 lennolla, joka on rekisteröinyt lentolippunsa 6400
Rekisteröi “Streak bonus”, 1. päivä* 25 x
Rekisteröi “Streak bonus”, 2. päivä* 50 x
Rekisteröi “Streak bonus”, 3. päivä* 100 x
Rekisteröi “Streak bonus”, 4. ja 5. päivä* 200 x
Rekisteröi “Streak bonus”, 6-10. päivä* 250 x
Rekisteröi “Streak bonus”, 11. päivä ja päivät tämän jälkeen* 300 x
MINIPELI
Ensimmäinen kerta pelissä (36 eri peliä) 50 x
Pelaa peliä. 10 pistettä joka minuutilta 10 x
Pelatessasi saman kategorian kaikki pelit 500 x
Kun 10 matkustajaa samalla lennolla on pelannut saman kategorian kaikki pelit (uusi taso) 1500
Kun 25 matkustajaa samalla lennolla on pelannut saman kategorian kaikki pelit (uusi taso) 3000
Kun 50 matkustajaa samalla lennolla on pelannut saman kategorian kaikki pelit (uusi taso) 5000
Kun 100 matkustajaa samalla lennolla on pelannut saman kategorian kaikki pelit (uusi taso) 8000
Kun 180 matkustajaa samalla lennolla on pelannut saman kategorian kaikki pelit (uusi taso) 15000
“Streak bonus”, 1.päivä**

 

25 x
“Streak bonus”, 2. päivä ** 50 x
“Streak bonus”, 3. päivä ** 100 x
“Streak bonus”, 4. ja 5. päivä ** 200 x
“Streak bonus”, 6-10. päivä ** 250 x
“Streak bonus”, 11. päivä ja päivät tästä ylöspäin+** 300 x
Aarteenetsintä (huhtikuussa)
Ensimmäisen kerran aarteet kerätään lennolle 10000
Kun lennolle on kerätty 50 aarretta 50000
Kun lennolle on kerätty 100 aarretta 100000
Kun pelaaja löytää aarteen, jotka ovat yleisiä 5000
Kun pelaaja löytää harvinaisen aarteen 10000
Kun pelaaja löytää hyvin harvinaisen aarteen 15000
Kun pelaaja löytää harvinaisista harvinaisimpia aarteita 30000
Tarinapeli (toukokuussa)
Pilotti aloittaa tarinan 150000
Matkustaja käyttää kaikki avainsanat 250000
Matkustajan “streak” nro 1*** 25000 25000
Matkustajan “streak” nro 2*** 50000 50000
Matkustajan “streak” nro 3*** 75000 75000
Matkustajan “streak” nro 4*** 100000 100000
Matkustajan “streak” nro 5*** 150000 500000

 

* ” Rekisteröi Streak bonus”. Pisteitä jokaisesta päivästä, joina olet sisään kirjautunut ilman välipäiviä

** “Streak bonus”. Bonusta matkustajalle, joka pelaa samaa peliä kahtena perättäisenä päivänä ja jokaisesta näiden jälkeisestä päivästä ilman välipäiviä

*** Pisteitä, jotka jaetaan jokaiselle osallistujalle, jotka jatkavat tarinan kirjoittamista

Kilpailun aikana tulee pilotti ja matkustajat kohtaamaan esteitä ja palkintoja. Palkinto voi antaa lentokoneelle, joka on kaukana johdosta, mahdollisuuden päästä eteenpäin tai jopa voittaa kilpailun. Este voi antaa niin monta miinuspistettä, että johtopaikasta voi jopa tulla epävakaa. Mahdollisuudet ja riskit ovat samat kaikille.

 

Kuka voi osallistua?

Ollaksesi pilotti tai matkustaja, tulee sinun olla 18-vuotias, asua jossain Pohjoismaassa, tai olla jonkin Pohjoismaan kansalainen.

Matkalle lähtöä varten sinulla tulee olla voimassa oleva passi Turkin määräysten mukaisesti ja itse hankkia mahdollisen viisumin.

Alle 18-vuotiaat matkustajat tulee rekisteröidä aikuisen alle, eivätkä he voi matkustaa ilman huoltajaa tai huoltajan kirjallista hyväksyntää. Huoltaja, joka on matkustajana, tulee olla yksi lennolle osallistujista ennen kilpailun loppumista.

Nazarin, TUI:n ja Level18CPH:n työntekijät, sekä heidän lähin perheensä voi olla mukana kilpailussa, mutta eivät voi voittaa kilpailua.

 

Mitä voit voittaa?

Voittajakoneen pilotti ja matkustajat voittavat:

 

Voiton arvo on noin 500-600 € voittajaa kohti riippuen lähtökentästä.

Lähtökentän valitsee pilotti rekisteröityessään kilpailuun. Nazar ei vastaa matkakuluista Pohjoismaissa lentokentälle ja takaisin, eikä mahdollisista ruokailuista tai muista henkilökohtaisista kuluista matkan yhteydessä.

Nazarilla on oikeus tehdä huonejaot matkustajien kesken huonetilanteen ja matkustajien kokoonpanon mukaan. Pääsääntönä on, että perheet ja ystävät jakavat huoneen keskenään.

Seuraavat lisävalinnat eivät kuulu matkaan, mutta nämä voi tilata maksua vastaan:

 

Kilpailun aikataulu

Kilpailu alkaa 4. maaliskuuta 2019 ja loppuu 31. toukokuuta 2019.

 

Miten voittaja julkaistaan?

Voittajalennon nimi julkaistaan Nazarin Facebook-sivuilla noin 17. kesäkuuta 2019, kun ”fair playn” tarkastus on suoritettu. Voittajille lennolla ilmoitetaan sähköpostitse ohjeistaen mitä jatkossa tapahtuu.

 

Milloin matkalle lähtö tapahtuu?

Lähtö tapahtuu lokakuussa 2019, mutta tarkka päivämäärä ilmoitetaan voittajille noin 1. elokuuta, jolloin lentosuunnitelma on valmis voittajan valitsemalta lentokentältä, joka on valittu rekisteröitymisen yhteydessä. Lentokoneen tilaus tehdään vasta, kun voittaja on julkaistu.

Voittajalento ei voi muuttaa lähtökenttää, ajankohtaa, hotellia, kohdetta tai muita ehtoja. Myös matkustajalistaa ei voi muuttaa.

 

Verot ja maksut

Voittajalennolle osallistujat tekevät itse mahdollisen veroilmoituksen ja maksavat mahdolliset verot kyseiseen maahan, missä he asuvat.

 

Maksu osallistumiseen

”Unelmapilottiin” osallistuminen ei maksa mitään. Tämän vuoksi myöskään pilotilla tai matkustajilla ei ole oikeutta ottaa maksua tai hyötyä henkilökohtaisesti rahallisesti toisen matkustajan osallistumisesta. Pilotti ei missään yhteydessä voi pyytää rahaa, etuja tai muita henkilökohtaisia voittoja matkustajalta päästäkseen lennolle tai tullakseen matkustajaksi. Tällainen voi johtaa pilotin eliminoimiseen ja samalla koko lennon hylkäämiseen.

 

Ehdot ja oikeudet

Nazar pidättää oikeuden:

 

Mikään yllä olevista tilanteista ei voi johtaa kompensaatioon tai uuteen matkaan.

Voittoa ei voi luovuttaa edelleen, myydä tai muuten luovuttaa toiselle, vaikka tämä henkilö olisikin ollut mukana unelmapilotti-kilpailussa.

Voittaja, joka ei jostain syystä voi osallistua matkalle, ei voi saada voittoa rahana, lahjakorttina tai matkaa varattuna toiselle ajankohdalle. Matkustajalista, joka on rekisteröity kisan loputtua, on se, joka on voimassa.

Nazar ei ole vastuullinen mahdollisista muutoksista, joita pilotti tekee matkustajalistaan kilpailun aikana.

Kilpailijat ovat itse vastuussa, että heillä on matkalle lähtöä varten voimassa oleva passi Turkin määräysten mukaisesti ja itse hankkia mahdollisen viisumin, sekä mahdolliset muut matkadokumentit.

 

Kilpailussa on voimassa:

 

Matkan toteuttamisessa noudatetaan myös:

 

Näin käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi

Kilpailijat rekisteröidään peliin etu- ja sukunimellä, sähköpostiosoitteella, puhelinnumerolla, iällä ja lähtölentokentällä. Voittajilta kerätään lisätietoja, kuten osoite, sukupuoli ja syntymäaika riippuen mitä tietoja tarkalleen matkalle tarvitaan.

Sinä osallistujana valitset itse näyttää oikean etu- ja sukunimesi pilotille ja matkustajille, mikäli näin toivot.

Matkapuhelinnumeroa käytetään ainoastaan kilpailun yhteydessä, eikä markkinointiin.

Muita datatietoja käytetään kontrolloimaan, mikäli osallistujat täyttävät kilpailun säännöt.

Voit poistaa kaiken henkilökohtaisen datan näin toivoessasi. Lopetat kilpailun pyytäessäsi, että henkilökohtainen datasi poistetaan pelistä. Mikäli olet mukana voittokoneessa, ei matkalle tarvittavia tietoja voi poistaa.

Osallistuessasi kilpailuun, hyväksyt Nazarin uutiskirjeen vastaanoton antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jonka voit kuitenkin keskeyttää uutiskirjeen kautta näin toivoessasi.

Kaikki henkilökohtainen data kontrolloidaan Nazarin puolesta ja joita Level18CPH käsittelee. Dataa ei jaeta muiden osapuolien tai yritysten kanssa. Voittajalennon matkustajia ei tämä tosin koske, vaan voimassa on normaali prosessi voidakseen toteuttaa matkan.

Datan käsittelysopimus (GDPR-sopimus) on voimassa Nazarin ja Level18CPH:n välillä.